Деси Цонева ще се омъжва! Вижте подробности!


Деси Цонева ще се омъжва! Вижте подробности!

 

Тв водещата Деси Цонева разкри някои интересни подробности за годежа и за предстоящат сватба със своята половинка Георги Джамов. Той  работи в сферата на  ресторантьорството и е брат на Димитър Джамов.

„Бяхме на обяд с наши приятели, след това отидохме да пием по аперитив в бар и изведнъж Жоро падна на коляно и ми предложи брак пред погледа на всички. Аз първо се пошегувах, а след това му казах "Да" и решихме да се  оженим. Тогава той не ми даде пръстен с диамант, направи го на по-късен етап. Мислехме да се оженим през март на пистата в Банско. Исках да сляза със ските с бялата рокля и дългия воал, но ще отложим сватбата за по-нататък. Пак ще е тази година, но най-вероятно през лятото. Казаха, че не е хубаво да е толкова скоро след смъртта на татко. Така че засега няма да бързаме с датата“, разкрива Деси пред списание LOVE style.

Тя вече е енаправи  избор и каква да бъде булчинската и рокля – къса и интересна в цвят шампанско, в съчетание с дълъг воал.

Деси си представя сватбената церемония като парти с много танци, на което да  съберат най-близките си приятели. Сред почетните гости ще бъдат и съквартирантите и от Къщата, с които често общува – Роро, Глория, Борислав Комсийски и Надя.

Деси изобщо няма тревоги да се венчае отново, при положение, че има един зад гърба си. С Георги са заедно от две години,  имат чудесни отношения са и се обичат много. Дори вече живеят заедно в неговия апартамент с двете им деца, които ще са им шафери на сватбеното събитие.

Единственият човек, който е против този брак е  майка и Мариана , тъй като не смята за много уместно дъщеря и да се венчае на този етап,  понеже не е минало достатъчно време от смъртта на баща и.

0

Add comment

Load More

Новини Стара Загора Новата перла в репертоара на Старозагорския драматичен театър

Новини Стара Загора В Стара Загора липсват подготвени кадри за бизнес сектора

Водещи Новини Слави Трифонов с ултиматум към народните представители относно референдума!

Новини Стара Загора Старозагорец спечели престижната титла Пожарникар на годината за 2016

Водещи Новини Държавата прави спешна проверка на ТЕЦ - овете в страната!

Новини Стара Загора Портретът на български владетел, нарисуван от старозагореца Гюдженов, ще украси Лувъра

Здраве и Красота Зимата засилва агресията у нас

Спортни Новини Берое с първа домакинска загуба!

Любопитни новини Признаци,че половинката ви поддържа отношения и с други в социалните мрежи!

Новини Стара Загора 7 000 000 лв за обновяване на парк “Аязмото“ в Стара Загора

Водещи Новини Откриха потънал римски кораб на 1800 години!