Google представи най-новите си устройства и иновации


Google представи най-новите си устройства и иновации

 

В най-голямото и престижно свое изложение, Google представи постигнатите през годините резултати, както и това, което може да предложи на почитателите си в бъдеще.

Телефон, домашен асистент и умен рутер, са сред най-иновативните устройства които бяха представени по време на конференцията.

Първоначално, основната функция на Google, бе да работи като търсачка, но днес платформата може да подбере информацията, която е най-подходяща за Вас самите като потребители. Освен това, премина на следващо ниво и вече може, да ви даде информация по начин, който е най-подходящ за вас в конкретния момент в който ви е необходима , например чрез глас, или чрез директна връзка с ботове от Uber и др.

В събитието, Google разкри множество устройства, начело с нов флагмански смартфон. Отвъд новите устройства, събитието отбеляза нова ера зa софтуера и услугите на Google.

“В бъдеще няма да се нуждаем от приятели, тъй като Ал на Google ще бъде приятел на всички нас.“, написа в профилът си в Twitter Кариса Бел от Mashable. Google асистента е от ключово значение за визията на Google.

Шефът на Google Сундар Пичай започна речта си с думите: „Ние  еволюираме, започвайки първоначално от мобилните телефони, а днес успяхме да обединим всички мобилни технологии в една обща.“. Google използва събитието, за да лансира официално началото на своят "асистент". Дигиталният асистент на компанията, бе представен по-рано този месец с Allo.

Google: "Строим своя хардуер върху основата на Google Assistant. Google Pixel е първият телефон с вграден Google Assistant.“, заяви Ланс Уланов и допълни, че телефонът вече е факт.

Камерата на новият телефон улавя много кадри за малко време, което според Уланов е, много голямо постижение.  Белл, която напълно подкрепя мнението му, заяви, че телефонът притежава  "най-добрата смартфон камера, правена някога"

Освен функционалностите с които разполагат Pixel телефоните, цветовите варианти също са разнообразни. Google представи три цветови варианта, които те определено изненадаха и най-ексцентричните почитатели. Купувачите ще могат да избират между "Съвсем Черно", "Наистина синьо" и "Наситено сребърно.".

 

0

Add comment

Load More

Новини Стара Загора Новата перла в репертоара на Старозагорския драматичен театър

Новини Стара Загора В Стара Загора липсват подготвени кадри за бизнес сектора

Водещи Новини Слави Трифонов с ултиматум към народните представители относно референдума!

Новини Стара Загора Старозагорец спечели престижната титла Пожарникар на годината за 2016

Водещи Новини Държавата прави спешна проверка на ТЕЦ - овете в страната!

Новини Стара Загора Портретът на български владетел, нарисуван от старозагореца Гюдженов, ще украси Лувъра

Здраве и Красота Зимата засилва агресията у нас

Спортни Новини Берое с първа домакинска загуба!

Любопитни новини Признаци,че половинката ви поддържа отношения и с други в социалните мрежи!

Новини Стара Загора 7 000 000 лв за обновяване на парк “Аязмото“ в Стара Загора

Водещи Новини Откриха потънал римски кораб на 1800 години!